Fidio - Loyalty Cards, Discounts and Deals

Last Update:
October 16, 2017

Version:
2.1.3

Requirements:
4.1 and up

Score:
Rated 4.8 stars out of five stars

GET IT ON GOOGLE PLAY

Screenshots

Description

FIDIO® je aplikacija za mobilne uređaje koja služi kao zamena za standardne kartice vernosti koje dobijate u radnjama. Svi vaši omiljeni lanci prehrambenih proizvoda, knjižare, zabavni centri, kafići, saloni lepote, teretane i drugi objekti rešili su da postanu deo FIDIO kluba i tako vas oslobode velike količine kartica u novčaniku koje se lako gube i zaboravljaju. Umesto da svoj identifikacioni broj nosite u novčaniku, nosite ga u telefonu i tako će uvek biti sa vama.

FIDIO je potpuno besplatna aplikacija. Sve što treba je da pogledate da li u ponudi imamo popuste i poklone koji su Vam od interesa i da ih iskoristite pokazivanjem svog jedinstvenog identifikacionog broja u vidu QR koda ovlašćenom licu u lokalu. Svi prodavci u našoj mreži imaju prepoznatljivu nalepnicu i na ulaznim vratima i na kasi tako da ako do vas ne dođu naše reklame i preporuka prijatelja, lako ćete znati gde vam vaš Fidio može doneti nešto više od puke kupovine.

Nakon instaliranja aplikacije, dovoljno je samo da otvorite nalog i biće Vam dostupni svi loyalty programi koji postoje u našem sistemu. Dakle, više nigde nećete morati da popunjavate pristupnicu, osim ovog jednog puta na FIDIO platformi. Vaši podaci ostaju tajni i do prodavca dolaze samo u vidu statističkih podataka.

Ukoliko imate bilo kakav komentar ili predlog slobodno nas kontaktirajte na support@fidio.cc

Pratite FIDIO preko društvenih mreža:
* Facebook: https://www.facebook.com/fidioapp
* Twitter: https://twitter.com/fidioapp
* Instagram: https://www.instagram.com/fidioapp

Comments

2017 WapDime.com. All rights reserved. Android is a trademark of Google Inc.